Cafenea
S Point

parter

Cafenea
S Point

parter

vezi mai multe

S Point este locul in care poti savura o cafea intr-un confort deosebit si o atmosfera perfecta pentru a petrece cateva clipe de liniste, dincolo de zgomotul ce ne inconjoara. Te asteptam cu 3 saloane chochete si totodata spatioase, unde poti veni cu gasca pe care de cele mai multe ori nu o poti lasa deoparte.

Totodata iti creem o atmosfera intima pentru ca momentele cu persoana draga sa fie de neuitat. In cazul in care dis de dimineata nu ai apucat sa iti iei micul dejun acasa, produsele noastre vor veni in completarea mult laudatelor cafele sau ceaiuri de specialitate. Si daca culorile te inspira, atunci merita sa incerci si smoothie-urile casei sau alte fresh-uri. Sa nu mai vorbim despre sandwich-urile consistente si salatele proaspate. Intentionam sa fim diferiti, atat prin produsele noastre cat si prin amabilitatea si disponibilitatea echipei, motiv pentru care S Point este locul in care te poti bucura pe deplin de savoarea cafelei, de o muzica pe gustul tau, armonie si buna dispozitie, totul asa cum iti doresti, intr-un ambient relaxant.

Ai de trimis un mail urgent, sau vrei sa verifici daca business-ul tau merge in timp ce tu stai si consumi bucate delicioase?! Poti lua cu tine laptop-ul si printr-o simpla conectare poti afla cum stau lucrurile. Chiar daca ai doar o intalnire de afaceri, te asiguram ca partenerul tau se va simti confortabil in mijlocul atmosferei placute si va lua decizia corecta.

Required fields are marked *